Optie

Personaliseren werkkledij

Wilt u een t-shirt, overall, jas of trui laten bedrukken of borduren? Dan bent bij Van Hoof Veiligheid aan het juiste adres. Wij hebben reeds jaren ervaring in het borduren en bedrukken van werkkledij. Wij bieden volgende diensten aan:

Borduren

Borduren is het stikken van uw logo of naam op uw aangekochte werkkledij (jas, polo, tshirt, overall ed). Dit is een degelijke en betrouwbare techniek die reeds zeer lang gebruikt wordt. Een borduring is zeer duurzaam en geeft een extra kwalitatieve uitstraling aan uw kledij. Borduren kan vanaf 1 stuk.

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Transferdruk

Transferdruk is een techniek waarbij aan de hand van temperatuur en druk een logo geplaats kan worden op alle soorten kledij. Zelfs mutsen en petten horen tot de mogelijkheid. Hierna kan de kledij zowel industrieel als thuis gewassen worden .

Via transferdruk kunt u dus eenvoudig werkkleding bedrukken, vesten bedrukken, of zelfs petjes bedrukken. We kunnen hier werken met 1 kleur of met meerdere kleuren (multicolor) en zelfs kleur- overgangen zijn mogelijk. Deze manier van bedrukken  laat ook toe om bij nabestellingen snel te anticiperen op de vraag van de klant (bv het in dienst nemen van nieuwe medewerkers).  In samenspraak met de klant wordt er een  gepaste druktechniek voorgesteld. 

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Naamlabels

Hierbij voorzien we de kledij van een naamlabel.

Contacteer ons voor een offerte op maat.